Hem Info Historik Bilder Downloads Gästbok Träffar Länkar

# Om oss

Stefan Carlsson                         
         
I nuläget 33 år och jobbar som kundmottagare
på Carlsson Bil i Örebro. Där har Jag arbetat sedan Maj 2005.

Firman är auktoriserad för BMW både vad gäller service och försäljning.
"Klicka här"

Min insats i renoveringen har mestadels bestått i kontaktförmedling gällande bl.a. lack och försegling samt varit behjälplig till farsgubben som utfört huvuddelen av renoveringen.

Per-Anders Carlsson

I nuläget 61 år fyllda och sedan oktober 2009 projektledare och fastighetschef  vid polismyndigheten i Örebro. Sedan den 6 mars 1976, gift med Ann-Marie.


Den uppmärksamme läsaren har säkert redan här räknat ut att vi, inom kort kommer att fira 38 årig bröllopsdag (Cementbröllop), vilket åtminstone jag tycker är något stort. (Imponerande att någon kunnat stå ut så länge med alla mina egenheter, upptåg och projekt)

Vårt bidrag till mänsklighetens fortplantning har här ovan, på ett trovärdigt och sanningsenligt sätt, presenterat sig som Stefan Carlsson. Han är ju sedan ett antal år utflugen ur boet, varför det är extra kul att kunna göra något sånt här tillsammans med sin arvinge.

 

 

Vi bor på landet i byn Resta ca 15 km öster om Örebro. Vad sägs om utsikten från vår trapp?

 

 

 

Den tid som ej åtgår till Saabprojektet och vårt dagliga värv som polis och förskollärare, ägnas åt föreningsliv, bl.a. SMÅ IF: s gymnastiksektion för A-M och Björneborgs Bygdegårdsförening samt kyrkokören i Stora Mellösa kyrka m.fl. för P-A.Stefan
 
Per-AndersAnn-Marie
Utsikt från vår trapp

Björneborg

 Tillbax